Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Projektowanie procesów technologicznych w przemyśle spożywczym

tytuł polski: Projektowanie procesów technologicznych w przemyśle spożywczym
tytuł oryginalny: Projektowanie procesów technologicznych w przemyśle spożywczym
data publikacji: 02.06.2015
ISBN: 978-8-3769-5059-4
EAN: 9788376950594
ilość stron: 102
okładka: miękka

Projektowanie procesów technologicznych w przemyśle spożywczym

Cena: 13,51 zł
produkt dostępny
Ekonomia
Celem publikacji jest przedstawienie technik i zasad wykonania projektu procesu  technologicznego produkcji dowolnego wyrobu przemysłu spożywczego. Skrypt  może być wykorzystany jako pomoc dydaktyczna  na zajęciach z przedmiotu projektowanie inżynierskie i technologiczne prowadzonych na Wydziale Inżynieryjno-Ekonomicznym. Książka jest przeznaczona dla studentów specjalności inżynieria produktów żywnościowych, od których oczekuje się umiejętności organizowania prac badawczych i rozwojowych, a  zwłaszcza projektowania oraz wdrażania innowacji technologicznych i organizacyjnych w produkcji żywności.